5b8e2db589

 

 

 

 

Bedriften:

Inmatech AS er ett grossistforetak som leverer båtutstyr og reservedeler av høy kvalitet til yrkes- og fritidsbåter samt den maritime industrien. 

Vi har mer enn 35 års erfaring ifra båtutstyrsbransjen og industrien, både nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber kun med utviklende og markedsledende produsenter. Vi tilbyr full teknisk- og materiellsupport, og leverer alt fra skreddersydde pakkeløsninger til individuelle komponenter. 


Ansatte:

 

Thomas Karlaug

 

Thomas er vår nye mann og har utallige år i bransjen bak seg. Han har sin spisskompetanse innenfor alt som har med pumper å gjøre. Om det er små pumper til lystbåt eller store spesialpumper til industrien kan Thomas hjelpe!

Frode Hammer

 

Frode har tilbragt 17 av sine leveår i båtbransjen, både internasjonalt og nasjonalt. Han er utdannet ingeniør fra GTI tekniska institut i Gøteborg og har sin spisskompetanse på bl.a elektroniske kontrollere. 

Fredrik Opsahl

 

Fredrik har nå passert 15 år i bransjen og med det gått over fra å være læregutt til mer erfaren i gamet. Fagbrevet som motorsykkelmekaniker bruker han til å ha god innsikt på det tekniske på båten som f.eks reservedeler/motordeler på utenbords- og innenbordsmotorer. Han er også Norges eneste sertifiserte montør av Optimus-systemene fra Seastar.Referanser:


- "Vi i SP Motor & Marineservice AS handler ofte hos Inmatech. Vi opplever Inmatech’s kundemottakere som svært raske og imøtekommende, og de strekker seg alltid litt ekstra for å tilfredsstille oss som ofte har behov for raske leveranser. Alt i alt er vi svært fornøyde med servicen hos Inmatech!"

- SP Motor & Marineservice AS-