Personvern - GDPR

 

 

I denne personvernerklæringen kan du lese hvordan Inmatech AS ivaretar sine kunders personopplysninger. Inmatech AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på www.Inmatech.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Inmatech AS behandlinger av personopplysninger på Inmatech.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med gratistjenester, for eksempel å motta eller å melde seg på vårt nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget for dette er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Når du imidlertid handler en vare i nettbutikken vil vi behandle personopplysninger om deg nødvendig for å gjennomføre kjøpet i henhold til de kravene som kreves med tanke på levering og betaling.

Hva bruker Inmatech AS kunders personopplysninger til?

Utover de personopplysningene Inmatech AS trenger for å kunne sende og ta betalt for kundens vare, ønsker Inmatech AS å tilby tjenester og produkter tilpasset kundenes interesser. Opplysninger fra våre kunder med tanke på deres tidligere kjøp kan danne grunnlag for en slik type markedsføring gjennom bruk av analyseverktøy og målrettet markedsføring. Denne kundeinformasjonen benyttes kun for å ivareta vårt kundeforhold med våre kunder, samt forenkle og utvikle våre nettsider med bedre løsninger.

Nyhetsbrev
Inmatech AS sender ut nyhetsbrev cirka 4 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at det er ønsket.

Databehandlere

Inmatech AS har underleverandører og har inngått avtaler om databehandling med disse. Databehandleravtalene regulerer håndteringen av personopplysningene som Inmatech AS deler med sine underleverandører. Inmatech AS sine databehandleravtaler er utformet i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) og andre analyseverktøy

Inmatech AS ønsker å ivareta en god brukeropplevelse når våre kunder besøker inmatech.no. Derfor benyttes både informasjonskapsler og analyseverktøy for å gi våre gjester en bedre kundeopplevelse gjennom å forstå hvordan våre kunder bruker nettsidene.

Hva er en cookie og hvordan benyttes disse?
En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc. Nettstedet den kom fra bruker "cookien" til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en "cookie". Informasjonen vi samler inn via "cookies" bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet.

Vi bruker også cookies for å kunne gi deg en enklere netthandel med tilgang til login, handlekurv, gjennomføring av kjøp og automatisk visning av relevante produkter på din side. Vi bruker også cookies til statistiske formål for å lære om hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan gjøre nettsiden vår enda mer brukervennlig.

I informasjonskapslene (cookies) vil det bli lagret opplysninger som: IP adresse, valgt nettleser, operativsystemer, hvilken bredbåndleverandør man benytter, samt data over besøkte under-sider og dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Dine rettigheter

Innsyn og endring av kundeopplysninger
Inmatech AS oppretter kun nye kundeforhold ved at kunden sender inn en søknad i forkant. Dersom kunden godkjennes vil kunden få tildelt nødvendig påloggingsinformasjon til vår nettbutikk per e-post.

Når en er opprettet som kunde hos Inmatech AS har en rett til å få innsyn i og å endre de kundeopplysninger Inmatech AS har registrert. Endring av kundeopplysninger må da ha den hensikt å oppdatere feilaktige opplysninger som medfører at betaling, levering eller kommunikasjon blir feilaktig.

Følgende data ivaretas på våre kunder i vårt forretningssystem: 

  • Firmanavn og firmaadresser
  • Mobilnummer til bedrift eller kontaktansvarlig
  • Telefonnummer til bedrift
  • E-post til bedrift eller kontaktansvarlig
  • E-post for mottak av faktura til bedrift
  • Organisasjonsnummer
  • Kundens websideadresse
  • Navn på kontaktansvarlig ved bedriften
  • Tilgangsinformasjon til Inmatech.no

Av denne informasjonen eksponeres kun

  • Firmanavn og firmaadresse
  • Kundenr.

www.inmatech.no "log in".


Slette
I henhold til det nye lovverket (GDPR) har du som kunde rett til å få kundeopplysninger slettet så lenge det ikke er et lovkrav som krever at opplysningene er lagret inntil foreldelsesfrist. Husk at det er strenge krav til verifisering av korrekt identitet. Inmatech AS må være sikker på at de kommuniserer med rette eier av personopplysningene. Utlevering av slike data skjer kun til den registrerte kontaktansvarliges e-postadresse i vårt forretningssystem.

Inmatech AS gjør oppmerksom på at et slettet kundeforhold hos Inmatech AS innebærer også at en ikke lenger kan handle på www.inmatech.no eller manuelt via vår salgstelefon. 

Henvendelser angående personvern

Dersom du har henvendelser angående personvern, eller lurer på noe, kan du henvende deg til post@inmatech.no .

Eksterne lenker om GDPR og personvernlovgivning

Datatilsynet

 

Inmatech asTelefon: +4763811010Nettstedskart